Оцінка залежності індексу Першої фондової торговельної системи від індексів Московської міжбанківської валютної біржі та індексу Доу Джонс - Ляшенко, С.В.; Ляшенко, В.І. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В дослідженні виявлені залежності українського фондового ринку від світових тенденцій та виконаний аналіз російського індексу ММВБ та американського Доу Джонс. В исследовании выявлены зависимости украинского фондового рынка от мировых тенденций и выполнен анализ российского индекса ММВБ и американского Доу Джонс.