Міські печатки Козацької України та коробораційні формули документа - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті висвітлено питання міської сфрагістики Гетьманщини та віддзеркалення
у дипломі відповідних документів статусу, функції і ролі печаток міст та містечок. В статье освящен вопрос городской сфрагистики Гетманщины и отображение в
дипломе соответственных документов статуса, функции и роли печатей городов и
местечек. In the article the question of urban consecrated sphragistics Hetman and display the
respective status of the diploma papers, functions and role of the seals of cities and towns.