З історії ставлення парафіяльного священика в середині XVIII ст. - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті оприлюднений договір 1749 р. між кандидатом на парафіяльного священика Андрієм Воронецьким та парафіянами Михайлівської церкви містечка Вороніж Воронізької сотні Ніжинського полку. В статье опубликован договор 1749 г. между кандидатом на должность приходского
священника Андреем Воронецким и прихожанами Михайловской церкви м. Воронеж Воронежской сотни Нежинского полка. The article published the contract of 1749 between the candidate for the post of parish
priest Andrei Voronetsky and the parishioners of St. Michael’s Church in Voronezh, Voronezh
hundreds of Nezhinsky regiment.