Документальні матеріали до історії Чернігівської чоловічої гімназії початку ХХ ст. - Блакитний, М. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті йдеться про виявлені списки випускників Чернігівської чоловічої гімназії,
що датовані початком ХХ ст. Наведено їхні тексти. В статье говорится о выявленных списках выпускников Черниговской мужской
гимназии, которые датированы началом ХХ в. Приведены их тексты. The article refers to identified lists of graduates Chernigov gymnasium, which dated back
to the beginning of the twentieth century. Results of their texts.