Організаційно-економічні аспекти оптимізації валютного ризику - Бугай, В.З.; Барсегян, А.С. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Сформовано основні підходи до визначення валютних відносин та їх особливостей в умовах перехідного періоду. Проаналізовано сучасний стан та обґрунтовано практичні рекомендації щодо вдосконалення діяльності у сфері валютних відносин. Внесено пропозиції щодо напрямів оптимізації валютного ризику. Сформированы основные подходы к определению валютных отношений и их особенностей в условиях переходного периода. Проанализировано современное состояние и обоснованы практические рекомендации относительно совершенствования деятельности в сфере валютных отношений. Внесены предложения относительно направлений оптимизации валютного риска.