Книжка про носіїв одного прізвища - Кужільний, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Костирко В.В. Костирка-Костырко. Следы на страницах истории.
Документальные очерки. Бийск. – Издательский дом «Бия».– 2016. – Том І – 602 с.,
том ІІ –415 с., т. 100 экз.