Ситий І. М. Козацька Україна: печатки, герби, знаки та емблеми кінця XVI-ХVIII століть - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Ситий І. М. Козацька Україна: печатки, герби, знаки та емблеми кінця XVI-ХVIII століть. – Київ: Темпора, 2017. – 972 с.