«І ще в нас музики не досить»... (Синтез музики та слова у творчості Павла Тичини) - Мех, Н. (Культура слова, 2016)
У статті розглядається синтез музики та слова у творчості Павла
Тичини на тлі тенденцій оновлення виражальних форм у мистецтві
к. ХІХ – поч. ХХ ст. Подано думки та висловлювання відомих сучасників
про багатогранність та глибину особистості митця. The article deals with the synthesis of music and lyrics in the works
of Pavlo Tychyna trends against the backdrop of updates expressive forms
of art to. XIX – early. ХХ century. Posted opinion and expression famous
contemporaries about the diversity and depth of the individual artist.