«Чуттями повню кожне слово» ... (Лінгвопоетичний портрет Володимира Калашника) - Ганжа, А.; Єрмоленко, С. (Культура слова, 2016)
У статті зроблено спробу створити лінгвопоетичний портрет
митця-мовознавця Володимира Калашника через рецепцію його
художніх текстів та напрямних лінгвістичного доробку. Authors of the article attempts to create lingual and poetic portrait
of the poet and linguist Volodymyr Kalashnyk using the reception of his
literary texts and directions of his linguistic heritage.