Порушення літературних норм у мові прямого ефіру - Заліпська, І. (Культура слова, 2016)
Статтю присвячено дослідженню мови прямого радіо- і
телеефіру. Схарактеризовано прямий ефір як сегмент сучасного
медіапростору. Проаналізовано найчастотніші порушення норм
сучасної української літературної мови. The article is devoted to the investigations of the language in a live
radio and television broadcast. Live broadcast has been characterized
as a segment of modern media space. The most frequent violation of the
modern Ukrainian literary language’s norms is analyzed.