Особливості становлення та розвитку підприємницького сектора економіки України - Козоріз, М.А. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються особливості становлення та розвитку підприємництва України. Висвітлені фактори, які заважають активізації інноваційної діяльності в секторі підприємницької діяльності. Рассматриваются особенности становления и развития предпринимательства Украины. Освещенные факторы, которые мешают активизации инновационной деятельности в секторе предпринимательской деятельности. The features of becoming and development of enterprise of Ukraine are examined. Lighted up factors which mix activations of innovative activity in the sector of entrepreneurial activity.