Ефективність функціонування та перспективи розвитку малого підприємництва в Україні - Скорик, Г.І.; Барінов, В.В.; Тревого, О.І. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Проаналізовано проблему співвідношення малого і великого бізнесу, визначено основні форми інтеграції малих і великих підприємств, що забезпечить підвищення ефективності малого підприємництва, визначено роль економічної політики держави в організації і координації цього процесу. Проанализированы проблемы соотношения малого и большого бизнеса, определены основные формы интеграции малых и больших предприятий, что обеспечит повышение эффективности малого предпринимательства. Определено роль экономической политики государства в организации и координации этого процесса. The problem of relation between small and big business is analyzed and defined the main forms of integration of small and big corporations, which provides increasing efficiency of small business, the role of state economic policy in organization and coordination of this process is defined.