Формування потоку науково-технічної інформації з напряму «Технології моделювання та оптимізації» за реферативною базою даних «Україніка наукова» - Кириленко, С.Е. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2014)
Досліджено формування потоку науково-технічної інформації з напряму математичного моделювання та системного аналізу. Визначено пріоритетність напряму на основі системної методології аналізу числа публікацій. The formation of the flow of scientific and technical information in the direction of mathematical modeling and systems analysis is studied. The priority of the di rection based system analysis methodologies of a number of publications is de termined.