Система цифрових ідентифікаторів DOI для журналів НАН України - Радченко, А.І.; Яцків, Т.М. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
Викладено основні вимоги агентства CrossRef до веб-ресурсів наукових
періодичних видань. За результатами виконаної протягом року організаційної, методичної та консультативної роботи описано основні засади, напрацювання та досягнення щодо впровадження системи цифрових
ідентифікаторів електронних об’єктів (DOI) для академічних наукових
періодичних видань. The main terms of the CrossRef agency to the web-resources of scientific periodicals is shown.
As a results of the last year of organisational, methodical and consultative work the basis,
progress and achievements of digital objects identifier (DOI) system implementation for scientific academic institutions are described.