Особливості роботи з авторами — молодими науковцями - Кряжич, О.О. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
Розглянуто проблемні питання роботи з авторами — молодими науковцями.
Визначені основні правила опрацювання матеріалу та роботи над науковою
статтею. Сформульований підхід до роботи з молодими авторами — науковцями в редакціях наукових видань. У підсумку наведені пропозиції щодо удосконалення роботи з науковою молоддю в процесі роботи над науковими
статтями. In this article the problem questions of working with young authors reviewed scientific papers.
The basic rules of work with the material and writing of scientific papers. Approach to work with
young writers in the editorial offices of scientific publications presented. Suggestions for
improvement of work of young scientists stated.