«Могилянський протокол»: рекомендації щодо вдосконалення редакційних політик українських наукових видань - Назаровець, С.А.; Ярошенко, Т.О. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
У статті представлено рекомендації групи видавців, науковців та бібліотекарів щодо використання редакторами вітчизняних наукових видань
чітких та зрозумілих способів поширення результатів наукових досліджень. The article presents the recommendations of the publishers, researchers and librarians for the
editors of Ukrainian academic publications on using clear and comprehensible ways while distributing the results of the academic researches.