Як добре зробити добре? - Скочен, Б.; Левічка, М.; Забел, М.; Полло, А. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
30 вересня 2013 року Міністерство науки та вищої освіти Польщі оголосило результати останньої оцінки наукових установ Польщі. Був застосований новий метод класифікації з використанням минулого досвіду.
Academia (The Magazine of the Polish Academy of Science). — № 4 (40). —
2013. — S. 40—41. Автори є членами Наукового комітету з оцінки закладів Польщі.