Видання етимологічної літератури: вчора і сьогодні - Селігей, П.О. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2015)
Описано деякі особливості авторської та редакційної підготовки праць з
етимології в минулі роки й тепер. Показано, як удосконалився цей процес
після впровадження в книговидання комп’ютерної техніки. Оглянуто перспективи створення електронних версій етимологічних словників. The article describes some special features of author’s and editorial preparation of etymological
papers previously and nowadays. It is demonstrated how this process have changed after computerization of book publishing. The perspectives of making of etymological electronic dictionaries are reviewed.