Забезпечення конкурентоспроможності машинобудівних підприємств на засадах впровадження інтегрованих систем управління - Георгіаді, Н.Г.; Князь, С.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглянуті особливості забезпечення конкурентоспроможності машинобудівних підприємств шляхом впровадження інтегрованих систем управління. Концепцію інтегрованості розглянуто з позиції її складових елементів і взаємозв’язків між ними. Рассмотрены особенности обеспечения конкурентоспособности машиностроительных предприятий путем внедрения интегрированных систем управления. Концепция интегрированности рассмотрена из позиции ее составных элементов и взаимных связей между ними. The features of providing of competitiveness of enterprises are considered by introduction of integrated control system. Conception of integrating is considered from position of its component elements and interconnections between them.