Універсальна система індикаторів діяльності машинобудівного підприємства: сутність, структура та цільове призначення - Мельник, О.Г. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглянуто сутність системи показників оцінювання діяльності організації, охарактеризовано склад показників, що використовуються в межах системи. Проаналізовано та визначено умови застосування системи показників для оцінювання ефективності діяльності підприємства залежно від встановлених цілей. Рассмотрено суть системы показателей оценивания деятельности организации, охарактеризовано перечень показателей, что используются в рамках системы. Проанализированы и определены условия использования системы показателей для оценивания эффективности деятельности предприятия зависимо от установленных целей. Essence of the organization business evaluation is considered, the list of indexes is described, that used within the framework of the system. Conditions of these system application for evaluation of company business effectiveness depending on defined goals are analyzed and defined.