Підготовка Інтернет-сторінки наукового видання з метою отримання цифрових ідентифікаторів DOI, процес реєстрації індексів, підготовка пристатейних списків літератури та їх реєстрація - Данілова, А.Д. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
У статті викладено інформацію, необхідну для підготовки веб-ресурсу періодичного наукового видання до процедури одержання цифрових ідентифікаторів DOI. Наведено вимоги до веб-ресурсів періодичних наукових і книжкових видань. Описано процедуру реєстрації цифрових ідентифікаторів DOI, підготовку і активацію пристатейних списків літератури в системі CrossRef. Пояснено необхідність і важливість активації перехресних посилань, яка повинна підвищити "видимість" видання та сприяти зростанню кількості цитувань. The necessary information about preparing web resources of periodic scientific publications to the procedures of obtaining a digital object identifier (DOI) is given. The main requirements for web resources of periodical scientific publications and books are shown. The procedure of DOI registration, preparing and activating reference lists in the CrossrRef system is described. The need and importance of cross-link activation, which is important for increasing the materials visibility and the number of citations, is explained.