Автоматизація процесу підготовки даних для реєстрації DOI - Якименко, А.В. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Автоматизовано процес підготовки даних для реєстрації DOI, що зменшує кількість помилок та економить час на заповнення веб-форм реєстрації. Automated processes for DOI data registration which reduce errors and save time filling out web registration forms.