Типи наукових публікацій у рейтингових журналах гуманітарної тематики - Касянчук, В.О. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Проаналізовано типи матеріалів, опубліковані за 2014—2015 рр. у журналах тематичного блоку «Комунікація» індексу цитування із суспільних наук Social Sciences Citation Index з бази даних Web of Science. Дані були порівняні з інструкціями для авторів відповідних журналів та інформацією редакційних колегій на предмет кореляції затребуваних жанрів із опублікованими. The publication types, published in 2014-2015 in the group of journals are analyzed. These journals were chosen from the category "Communication" from Social Sciences Citation Index and are indexed by the Web of Science. The findings were compared with Authors’ Guidance and other related information from analyzed journals in order to correlate required publication types with published ones.