Періодика у галузі суспільних і гуманітарних наук: інтеграція до наукометричних баз даних на прикладі Web of Science - Коваль, Н.В. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Викладено основні вимоги до періодичних видань під час відбору до наукометричної бази даних Web of Science, виокремлено пріоритети відбору до баз даних Social Sciences Citation Index та Art & Humanities Citation Index. Проведено аналіз щодо відповідності цим вимогам періодичних видань у галузі суспільних і гуманітарних наук, засновником яких є Національна академія наук України або її установи. The basic requirements for periodicals during selection to the scientometric database Web of Science are given, priorities of selection to the databases Social Sciences Citation Index and Art & Humanities Citation Index are highlighted. An analysis of compliance with these requirements of periodicals in the spheres of social sciences and humanities, founded by the National Academy of Sciences of Ukraine or its institutions, is made.