Використання знака охорони авторського права у наукових періодичних виданнях та монографіях - Капіца, Ю.М. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2016)
Наведено вимоги законодавства України щодо застосування знака авторського права у монографічних виданнях та наукових журналах. Проаналізовано практику застосування знака авторського права. Обговорено рекомендації з застосування знака авторського права у видавничій діяльності. The legal requirements of the legislation of Ukraine are discussed for the application of copyright
symbol in research journals and monographic publications. The practice of use of the copyright
symbol is analyzed. Recommendations are provided for the use of copyright symbol in publishing
of research journals and monographs.