Щодо одного методу оцінки технологій на основі вдосконаленого витратного підходу - Аралова, Н.І.; Кияшко, О.Є. (Наука та інновації, 2017)
В роботі представлено оригінальний метод оцінки майнових прав на об’єкт права інтелектуальної власності —
технологію, що базується на вдосконаленому витратному підході. Наведено приклад застосування методу до конкретної задачі оцінки, а саме технології виробництва продукції подвійного призначення. В работe представлен оригинальный метод оценки
имущественных прав на объект права интеллектуальной
собственности — технологию, основаную на усовершенствованном затратном подходе. Приведен пример применения этого метода для конкретной задачи оценивания, к технологии производства продукции двойного
назначения. An original method for evaluating title to intellectual property
based on improved cost approach has been presented.
An example of application to a specific task of evaluating a technology
for manufacture of dual-use products has been given.