Інтелектуальний бізнес як важливий напрям інноваційного розвитку підприємств - Падерін, І.Д.; Горященко, Ю.Г.; Романов, О.В. (Вісник економічної науки України, 2017)
У статті досліджено та узагальнено науковий і практичний досвід інтелектуального бізнесу. Розглянуто основні поняття, інтелект-процеси і фактори, що впливають на його розвиток, а також створення і ведення підприємства інтелектуального бізнесу. Узагальнено висновки та надано практичні рекомендації. В статье исследован и обобщен научный и практический опыт интеллектуального бизнеса. Рассмотрены основные понятия, интеллект-процессы и факторы, влияющие на его развитие, а также создание и ведение предприятия интеллектуального бизнеса. Обобщены выводы и даны практические рекомендации. The article studied, generalized scientific and practical experience of intellectual business. The basic concepts, intelligence processes and factors influencing its development, the establishment and maintenance of intellectual business enterprise. The conclusions and recommendations was summarized.