Удосконалення методики визначення ринкової вартості комерційного банку на основі порівняльного підходу в рамках методу ринку капіталу - Столяров, В.Ф.; Артеменко, Д.М. (Вісник економічної науки України, 2017)
В статті розкрито етапи, методи і процедури визначення ринкової вартості комерційного банку, які узагальнено в економіко-математичній моделі, її кількісній оцінці в ретроспективі та прогнозних розрахунках на короткострокові періоди (у тому числі на 1-2 квартали). В статье раскрыты этапы, методы и процедуры определения рыночной стоимости коммерческого банка, обобщенные в экономико-математической модели, ее количественной оценке в ретроспективе и прогнозных расчетах на краткосрочные периоды (в том числе на 1-2 кварталы). The article disclosed steps, methods and procedures for determining the market value of commercial banks, which are summarized in the mathematical model of scoring in retrospect and forecast calculations for short periods (including 1-2 quarters).