Із зали засідань Президії НАН України (19 квітня 2017 року) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 19 квітня 2017 р. розглядалися такі питання:
• про співпрацю
Національної академії наук
України та Українського союзу
промисловців і підприємців (доповідачі — президент НАН
України академік НАН України Б.Є. Патон і президент УСПП
А.К. Кінах); • проблеми безпеки АЕС, ядерного паливного циклу
та диверсифікації джерел постачання ядерного палива
України (доповідач — кандидат фізико-математичних наук
В.С. Красноруцький); • геолого-геофізичні проблеми глибинної ізоляції
радіоактивних відходів (доповідач — член-кореспондент
НАН України С.Б. Шехунова); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.