80-річчя члена-кореспондента НАН України Р.Я. Белєвцева (Вісник НАН України, 2017)
5 липня 2017 р. виповнюється 80 років доктору геолого-мінералогічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України
Рудольфу Яковичу Белєвцеву.