Стан та перспективи інноваційного розвитку галузей рослинництва Черкащини - Уланчук, В.С.; Асташова, В.В. (Вісник економічної науки України, 2013)
В умовах сучасної економічної та екологічної ситуації, стрімкого розвитку науково-технічного прогресу, вітчизняні аграрні підприємства знаходяться у стані невизначеності та потребують вибору ефективної стратегії розвитку виробництва. У цьому контексті важливо проаналізувати питання ресурсозбереження та економіч ної доцільності впровадження нової технології, а також сформулювати основні заходи для її реалізації. В условиях современной экономической и экологической ситуации, стремительного развития научнотехнического прогресса, отечественные аграрные предприятия находятся в состоянии неопределенности и требуют выбора эффективной стратегии развития производства. В этом контексте важно проанализировать вопрос ресурсосбережения и экономической целесообразности внедрения новой технологии, а также сформулировать основные мероприятия по ее реализации. In the current economic and environmental situation, the rapid development of science and technology, local farmers are in a state of uncertainty and also they needs effective strategies of production. In this context it is important to analyze the resource and economic feasibility of the introduction of new technologies, to formulate the basic measures for its implementation.