Моделювання впливу малого підприємництва на економічне зростання України - Юріна, Н.О.; Гормай, Д.В. (Вісник економічної науки України, 2013)
Авторами проведено дослідження особливостей розвитку малого підприємництва України, виконано аналіз основних показників діяльності. Проведено вивчення соціально-економічних аспектів функціо нування суб’єктів малого підприємництва на основі економіко-математичних моделей, а саме динамічної виробничої функції. Авторами проведены исследования особенностей развития малого предпринимательства Украины, выполнен анализ основных показателей деятельности. Проведены изучения социально-экономических аспектов функционирования субъектов малого предприниматель ства на основе экономико-математических моделей, а именно динамической производственной функции. The authors carried out studies of the development of small business in Ukraine, the analysis of key performance indicators. The study of the socioconomic aspects of small business on the basis of econometric models, namely, the dynamic production function.