Зловживання процесуальними правами учасниками господарського процесу - Фонова, О.С. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Проаналізовані деякі аспекти зловживання процесуальними правами учасниками господарського процесу в ракурсі деструктивного впливу на функціонування господарського процесу. Крім того, здійснена спроба розробити правові заходи щодо боротьби із зловживаннями процесуальними правами. Проанализированы некоторые аспекты злоупотребления процессуальными правами участниками хозяйственного процесса в ракурсе деструктивного влияния на функционирование хозяйственного процесса. Кроме того, осуществлена попытка разработать правовые меры по борьбе с злоупотреблениями процессуальными правами. Some aspects of abuse of judicial rights are analysed by the participants of economic process in foreshortening of destructive influence on functioning of economic process. Besides, is realized attempt to develop the legal measures on fight with abuses by procedural rights.