Правові аспекти захисту інформації суб'єктів господарювання - Живко, М.О. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглянуто основні аспекти захисту інформації суб’єктів господарювання, особливо в умовах масової комп’ютеризації. Визначено роль структурних підрозділів конкурентної розвідки та їх відмінність від промислового шпигунства, правові аспекти взаємодії зі службами безпеки щодо захисту конфіденційної інформації. Рассмотрены основные аспекты защиты информации субъектов ведения хозяйства, в частности в условиях массовой компьютеризации. Определена роль структурных подразделений конкурентной разведки и их отличие от промышленного шпионажа, правовые аспекты взаимодействия со службами безопасности относительно защиты конфиденциальной информации. The basic aspects of defence of information of subjects of menage are considered, in particular in the conditions of mass computerization. The role of structural subdivisions of competition secret service and their difference is certain from industrial espionage, legal aspects of co-operating with services of safety in relation to defence of confidential information.