Системно-онтологічний аналіз трансформації зайнятості в сучасних умовах - Крапівіна, Г.О. (Вісник економічної науки України, 2013)
На підставі системного підходу розроблено онто-гносеологічну модель трансформації зайнятості в сучасних умовах як основу для дослідження трансформації інституту зайнятості на сучасному ринку праці. Модель заснована на концепції «сутність-зв’язок» і розглядає послідовність виконання та зв’язки між ситуаціями та подіями щодо відповідної наочної області. На основе системного подхода разработана онтогносеологическая модель трансформации занятости в современных условиях как основа для исследования трансформации института занятости на современном рынке труда. Модель основана на концепции «сущность-связь» и рассматривает последовательность выполнения и связи между ситуациями и событиями соответствующей наглядной области. On the basis of approach of the systems the оntоgnoseоlоgys model of transformation of employment is deve oped in modern terms as basis for research of transformation of institute of employment at the modern market of labour. A model is based on conception «essence-connection» and examines the sequence of implementation and connections between situations and events of the proper evident area.