Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності регіону - Панкова, М.О. (Вісник економічної науки України, 2013)
У роботі розглянуто методи оцінки конкурентоспроможності регіонів в сучасних умовах, дана критична оцінка методів. В работе рассмотрены методы оценки конкурентоспособности регионов в современных условиях, дана критическая оценка методов. The paper discusses methods for assessing the competitiveness of regions in modern terms, a critical evaluation of methods.