Аналіз юридичної конструкції господарського договору - Дутко, А.О. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядається поняття договору, юридична конструкція складу договору, наводяться ознаки та особливості господарського договору, характеризуються нові конструкції господарських договорів та підприємницький договір. Анализируется понятие договора как общетеоретической категории. Рассматривается юридическая конструкция состава договора, его элементы, характеризируются особенности хозяйственного договора, некоторые новые конструкции хозяйственного договора, а также предпринимательский договор. The concept of agreement is analyzed as to the general theoretic category. The author characterizes the juridical construction of the contract’s compound. In this article features of the economic contract and some new construction of the economic contract are revealed.