Суспільна небезпека незаконного відшкодування ПДВ - Павловська, М.З. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються питання суспільної небезпеки незаконного відшкодування ПДВ. Особлива увага приділяється суспільним відносинам, яким може завдаватись шкода в результаті незаконного відшкодування ПДВ. Рассматриваются вопроси общественной опасности незаконного возмещения НДС. Особое внимание обращено на общественные отношения, которым может наноситься вред в результате незаконного возмещения НДС. Examined inquire the public danger of illegal compensation VAT. The special attention is turned on public relations which can be harmed as a result of illegal compensation VAT.