Правові проблеми концесійного використання природних ресурсів - Шаповалова, О.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Систематизовано основні характеристики гармонізації законоположень про господарське використання природних ресурсів на засадах концесії. Систематизированы основные характеристики гармонизации законоположений о хозяйственном использовании природных ресурсов на основе концессии. There are systematized basic descriptions of harmonization of statutes about the economic use of natural resources on the basis of concession.