Державне регулювання земельних орендних відносин - Ільків, Н.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються характерні риси договору оренди земельної ділянки. Доводиться, що метою державного регулювання земельних орендних відносин є поєднання публічно-правових та приватно-правових інтересів. Рассматриваются характерные черты договора аренды земельного участка. Доказывается, что целью государственного регулирования земельных арендных отношений является сочетание публично-правовых и частно правовых интересов. The personal touches of lease contract of land plot are examined. It will be that the purpose of government control of the landed leasings relations is combination in public legal and privately legal interests.