Реструктуризация предприятий в свете нового налогового законодательства - Пономаренко, Д.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статье дано расширенное определение термина реструктуризация. Проведен анализ налогообложения и возможностей осуществления имущественных преобразований предприятий (аренда, совместная деятельность, реорганизация) в соответствии с требованиями украинского законодательства. В статті подано розширене визначення терміну реструктуризація. Проведено аналіз оподаткування і можливостей здійснення майнових перетворень підприємств (оренда, спільна діяльність, реорганізація) відповідно до вимог українського законодавства. The extended determination of the term restructuring is given in the article. The taxation and possibilities of realization the property transformations of enterprises (lease, joint activity, reorganization) is analyzed according to Ukrainian legislation requirements.