Аналіз сучасного стану інфраструктурного забезпечення підприємництва Запорізької області - Антонюк, Д.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У дослідженні розглянуто питання оцінювання рівня розвитку інфраструктури підприємництва регіонів. На основі розрахунку коефіцієнту забезпеченості, який показує кількість елементів інфраструктури на 1000 суб’єктів підприємницької діяльності, та групування міст і районів області за рівнем розвитку інфраструктури, проведений кількісний аналіз сучасного стану інфраструктури підтримки підприємництва Запорізької області. В исследовании рассматрены вопросы оценки уровня развития инфраструктуры предпринимательства регионов. На основе расчета коэффициента обеспеченности, который показывает количество элементов инфраструктуры на 1000 субъектов предпринимательской деятельности, и группировки городов и районов области по уровню развития инфраструктуры, проведен количественный анализ современного состояния инфраструктуры поддержки предпринимательства Запорожской области. The work covers assessments of the level of areas business infrastructure development estimation. Quantitative analysis of the current state of Zaporozhye region business support infrastructure was provided. It was based on the calculation of the coefficient, which shows the quantity of infrastructure elements for 1000 business entities and cities and districts grouping by the level of infrastructure development.