Підтримка розвитку малого підприємництва на ринку побутових послуг - Лисюк, В.М.; Шлафман, Н.Л.; Журавльова, Т.О. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті досліджено основні проблеми становлення та розвитку малого підприємництва на ринку побутового обслуговування населення. Запропоновано структуру управління розвитком ринку побутових послуг, яка включає законодавчі, економічні, організаційні механізми регулювання і підтримки. В статье исследованы основные проблемы становления и развития малого предпринимательства на рынке бытового обслуживания населения. Предложена структура управления развитием рынка бытовых услуг, включающая законодательные, экономические, организационные механизмы регулирования и поддержки. In this paper the main problems of the formation and development of small business in the market of consumer services. The structure of the market development management of public services, including legal, economic, regulatory and organizational support.