Оцінка ефективності інвестицій в дебіторську заборгованість - Маркус, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Проведено теоретичне узагальнення та запропоновано практичні рекомендації щодо економічнообґрунтованого формування дебіторської заборговаості підприємствами на основі оцінки ефективності вкладень у дебіторську заборгованість. Визначено алгоритм оцінки ефективності інвестицій в дебіторську заборгованість. Проведено теоретическое обобщение и предложены практические рекомендации по экономически обоснованного формирования дебиторской задолженности предприятиями на основе оценки эффективности вложений в дебиторскую задолженность. Определен алгоритм оценки эффективности инвестиций в дебиторскую задолженность. Made the theoretical generalization and practical advice on forming economically sound enterprises receivables by assessing the effectiveness of investments in receivables. Defined the algorithm estimates the efficiency of investment in receivables.