Системний підхід до стратегічного управління підприємством - Харченко, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Проаналізовано підходи до управління підприємствами, обґрунтовано напрями стратегічного управління суб’єктами господарювання на основі використання системного підходу. Проанализированы подходы к управлению предприятиями, обоснованы направления стратегического управления субъектами хозяйствования на основе использования системного подхода. In the article the approaches to enterprise management are analysed, directions of strategic management of business entities on the basis of systematic approach are grounded.
Remove selected