Порівняльна рейтингова оцінка фінансового стану машинобудівних підприємств Хмельниччини - Дуда, Т.Т.; Троц, І.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті здійснено аналіз та порівняльну рейтингову оцінку фінансового стану машинобудівних підприємств Хмельниччини за методами еталонного підприємства та суми різниць. Визначено класи рівнів платоспроможності підприємств машинобудування за результатами розрахунків скорингової моделі. В статье осуществлены анализ и сравнительная рейтинговая оценка финансового состояния машиностроительных предприятий Хмельнитцкой области по методам эталонного предприятия и суммы разниц. Определены классы уровней платежеспособности предприятий машиностроения по результатам расчетов скоринговой модели. In the article carried out an analysis and comparative rating assessment of the financial state of the machinebuilding enterprises of Khmelnitsky region by the methods of standard enterprise and the amount of the difference. On the basis of the results of calculations scoring model the classes of levels of solvency machine-building enterprises are defined.