Плюси та мінуси процесів розвитку сучасної регіональної промислової політики - Кудріна, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Обґрунтовано теоретичні та методологічні засади, розроблені практичні рекомендації з удосконалення регіональної промислової політики. Обоснованы теоретические, методологические принципы и разработаны практические рекомендации по усовершенствованию региональной промышленной политики. Theoretical , methodological principles are reasonable and practical recommendations are worked out on the improvement of regional industrial policy.