Теоретичні аспекти визначення суті інвестиційного капіталу в сучасних умовах - Ластовенко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Проведено критичне дослідження робіт учених щодо тлумачення дефініції „капітал”. Розглянуто теоретичні підходи, що стосуються характеристики інвестиційного капіталу. Представлено авторське визначення інвестиційного капіталу як форми обороту капіталу. Проведено критическое исследование работ ученых относительно толкования дефиниции „капитал”. Рассмотрены теоретические подходы, касающиеся характеристики инвестиционного капиталу. Представлено авторское определение инвестиционного капитала как формы оборота капитала. The critical study of scientists’ researches of definition of capital is carried out. Theoretical approaches of the characteristic of invested capital are considered. The author’s definition of invested capital as the form of capital turnover is offered.