Спрощена система оподаткування: сучасний стан та вплив на стимулювання підприємницької діяльності в Україні - Колупаєва, І.В.; Шелест, О.Л. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті детально розглянуто чинне законодавство щодо спрощеної системи оподаткування. Про аналізовано особливості перебування на спрощеній системі оподаткування суб’єктів підприємництва. Розкрито вплив спрощеної системи оподаткування на сти- мулювання підприємницької діяльності. В статье рассмотрено действующее законодательство по упрощенной системе налогообложения. Проанализированы особенности пребывания на упрощенной системе налогообложения субъектов предпринимательства. Рассмотрено влияние упрощенной системы налогообложения на стимулирование предпринимательской деятельности. In the article a current legislation that determines small business taxation is considered. Special conditions of small business taxation using are analyzed. The impact of small business taxation on entrepreneurial activity stimulation is analyzed.