Амортизація основних засобів: методи нарахування та організація обліку - Касьянова, В.О. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Розкрито сутність амортизації основних засобів та нематеріальних активів, досліджено особливості її нарахування згідно з нормами Податкового кодексу України. Раскрыта сущность амортизации основных средств и нематериальных активов, исследованы особенности ее начисления в соответствии с нормами Налогового кодекса Украины. The essential points of fixed assets amortization and intangible assets have been found out; the peculiarities of its accrual in compliance with the regulations of the Tax Act of Ukraine have been investigated.